Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

❥ Morfar - du fattas mig ❥

Life is what happens while you are busy making other plans.. <3

Prooooblems

2018Posted by Naama Thu, March 15, 2018 11:48:07
Det här med att ha en sovande bebis när brösten är sprängfyllda med mjölk - inte så nice. Jag tror snart de spricker. Om inte annat kommer de snart spruta mjölk åt alla håll (på allvar, ja). Lagom skönt när man dessutom har råkat ut för mjölkstockning på ena bröstet (ej att rekommendera). Nu blir det väckningsförsök och annars får jag ta till bröstpumpen. Huuhu - välkomna till mitt glamourösa liv! ;)

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1557

När lillan kom till jorden ♡

2018Posted by Naama Thu, February 22, 2018 20:22:42
En överväldigande känsla på alla sätt och vis!

Lilla älsklingen - jag kan inte förstå att du faktiskt är här, att du är min, att jag är din.. <3

2018-02-11 <3


  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1556

Studieuppehåll

2018Posted by Naama Thu, February 01, 2018 09:44:59
Igår fick jag äntligen brev från Högskolan Väst som bekräftade att min ansökan om studieuppehåll med platsgaranti till ekonomprogrammet är beviljad och det känns sååå skönt för nu kan jag verkligen släppa det! Jag ansökte om att få studieuppehåll mellan VT18-HT19 så nu känns det nästan lite skumt att inte studera på så lång tid. Å andra sidan kan jag hoppa tillbaka när jag vill och jag kan även tenta av resttentor under tiden jag är föräldraledig. Superbra!

Men med det sagt så kan jag också säga att jag är SÅ jäkla glad över att inte studera just nu. Jag hade behövt denna paus oavsett bebis eller ej - det är en sak som är säker!

En sak som inte är säker är dock om jag verkligen kommer vilja fortsätta på ekonomprogrammet när jag väl kommer tillbaka. Har ju under en lång tid haft en hel del andra planer på G (gällande studier) då jag aldrig känt att hjärtat mitt har velat plugga ekonomi, meeen det får jag väl ta då. En sak i taget. Nu är det vila, vila och bebis härnäst! Mata själen med kärlek! <3

Btw random sak: skulle igår öppna en kartong med cola zero-burkar och tappade då en burk ner på golvet i köket som i sin tur sprack lite.. Jäääääklar i min lilla låda vad det sprutade cola över hela köket haha! Isac och jag bara stod och stirrade. Först blev jag helt nersprutad och sedan snurrade burken runt och gjorde kaos med hela köket. Alltså på riktigt - golvet, köksluckorna, kylskåpet, frysen, stolarna, bordet, mina nya (!) duk, gardinerna, fönsterbrädan, fönstret, väggen vid köksbordet, elementet och kökslampan. Det var fasiken SJUKT haha. Att en sådan liten sak kunde göra en sådan oreda! Tror det låg kvar typ två centiliter cola i burken efter den hade sprutat färdigt. Hahah.


  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1555

YUM!

2018Posted by Naama Tue, January 30, 2018 22:17:56


  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1554

.

2018Posted by Naama Tue, January 30, 2018 14:08:13
Tears are words the mouth can't say nor can the heart bare.


  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1553

Ett steg fram, tre steg tillbaka

2018Posted by Naama Fri, January 26, 2018 12:21:38
Idag är hittills en sådan där dag som bara suger. Jag hade en fin dag igår (mamma kom förbi i några timmar och myste) men det verkar jag få betala dyrt för idag i vanlig ordning. Varje dag för mig är nuförtiden dålig, väldigt dålig om en frisk och "vanlig" människa skulle mäta sig i jämförelse, men idag blev det för mycket. Ett planerat MVC-besök fick bli inställt pga. min kassa kropp och sedan dess har jag bara grinat och grinat utan stopp. Magen värker, knävecken värker, ryggen värker, kroppen värker. Och sedan alla hormoner och gravidkrämpor på det. Och min utmattning. Livet är faktiskt inte alls lätt just nu och jag försöker att inte klaga eller buttra över det men ibland rinner bägaren över. Typ som idag - och det med råge. Jag är evigt tacksam över att min älskade är hemma idag och kan stötta mig nu när det är så tufft. Jag vet faktiskt inte vad jag hade gjort utan han.

Han, min älskade, min stöttepelare i livet som just nu får ta väldigt mycket. Han och min kära familj. Det är inte lätt att vara jag men det är nog fasiken inte alltid lättare att vara anhörig till mig. Jag vet inte exakt vad jag vill ha sagt med detta men summa summarum är att jag är otroligt tacksam över att ha den stöttningen jag har. Jag ser den, jag uppmärksammar den, jag uppskattar den. Jag önskar jag kunde ge lika mycket tillbaka.

En vacker dag har jag tänkt att skriva ett mer ingående inlägg om allt som har med min hälsa (eller snarare ohälsa) att göra men än så länge så blir det lite mer kryptiskt. Jag är nog inte redo, men jag vill vara det. Jag är mer redo idag än vad jag var för snart fyra år sedan och jag är mer redo idag än vad jag var i somras. Så en vacker dag kanske jag snart kan våga öppna upp mig lite mer än det lilla jag har gjort för några få, få anhöriga. Jag längtar faktiskt till den dagen.

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1552
Next »