Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

❥ Morfar - du fattas mig ❥

Enjoy your own life without comparing it with that of another, be yourself and play it loud.

Klaaaart!

2017Posted by Naama Fri, September 22, 2017 12:12:11
Haha DEN ångesten att skicka in arbetet nyss, oj oj säger jag bara! Fick knåpat ihop lite mer än två och en halv sidor i alla fall så hoppas det duger. Innehållet vettetusan dock. Tror jag har kört på en lite annorlunda stil.. vi får väl se om det håller eller ej. Spännande. Känner mig stolt över att jag fick ihop något i alla fall, och att jag ändå har gjort uppgiften. När jag insåg att folk kommer läsa min text var jag såååå nära på (fram tills typ nyss) att bara ge upp och ta den uppgiften om ett år eller så. Fattar inte varför jag är så otroligt nojig. Typ som social fobi på nätet. Ingen kommer se mig och jag kommer inte behöva redovisa, men ändå känns det likadant typ. Knaaaas.

Nu ska jag vila en sekund innan jag tar tag i dagens andra måste - ett vädjande brev till CSN.. Jag fattar inte hur jag alltid lyckas få det så krångligt med dom. Tur att Isac i alla fall slipper allt sådant så att vi åtminstone har någonting att leva på haha. Nåja, håll era tummar och tår för mig - snälla!?

Turligt nog så ringde i alla fall Isac förut och sa att han tog ett tidigare tåg hemåt, så han är hemma om typ 40 minuter! Lyxigt! Dock så ska han iväg till Stockholm hela helgen på något påfund (han har blivit typ representant för GU bland Sveriges alla fysioterapeuter och ska i helgen på något event med dom), så jag blir gräsänka ännu en helg haha (tredje helgen på raken, eller hur blir det?). Ikväll vankas det dock myskväll med Elin och sen får vi se vad resten av helgen bjuder på! Mys! <3

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1496

Som ett stort skämt

2017Posted by Naama Fri, September 22, 2017 07:16:38
Uppe med tuppen för att försöka skriva klart min inlämningsuppgift i Personalekonomi. Skäms som en liten tomte över mitt arbete måste jag säga, men det är väl bara att bita i det sura äpplet och skicka in det futtiga jag har knåpat ihop. Med futtiga menar jag nog egentligen magra. Har skrivit ca. två sidor och ska försöka mig på den sista sidan nu, men det känns som att det mest är två-tre sidor av skit. Pinsamt! Får väl skylla på att jag inte är fullt fungerande just nu och att jag har tusen andra saker i huvudet..

Det värsta med denna inlämningen för mig är inte det faktum att det kanske inte blir så bra i lärarnas ögon, utan snarare att den ska synliggöras för alla i klassen och att alla sen ska välja fyra inlämningar var att läsa och kommentera. USCH för sådana arbeten! Jag mailade till och med den ena läraren och frågade om rapporterna kommer vara anonyma eller inte, varpå hon svarade att "ditt namn kommer synas, men gör ditt företag anonymt så behöver du inte oroa dig". "Haha hmm.." tänkte jag - det handlar inte om företagets anonymitet utan det handlar om min..

Nåväl. Nu ska jag kasta i mig min frukost och sen har jag ca. 4,5h på mig att "lösa" dagens stora problem. Sen ska jag fasiken vila! Och sen blir det väl att läsa lite till, inför nästa uppgift..

Hej hopp! Ha en fin fredag!

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1495

Wishful thinking

2017Posted by Naama Wed, September 20, 2017 09:11:06
Alphaville - Forever Young

Är stressad som en gnu
men hoppas att dagen blir vettig ändå. Behöver verkligen läsa i min Personalekonomi-bok inför en inlämningsuppgift på fredag. Livet har kommit emellan och jag har knappt haft tid och ork, tyvärr.

Igår var jag på VC då jag hade möte och dessutom behövde lämna diverse prover inför ett besök på Näl. Denna gången fick jag lämna ett blodprov för något jag inte är van vid, vilket känns sådär, men jag håller tummarna för att det inte ska vara några dåliga värden (tyvärr så var de rätt låga sist dock..). Nåja, jag får vänta och se.

Nu äter jag lite frukost och strax ska jag göra mig i ordning för att åka till skolan. Har ingen lektion idag (eller inte på hela veckan faktiskt på grund av den där inlämningsuppgiften) men måste dit för att prata med syon. Känns så typiskt att åka till skolan en dag då jag inte har fler ärenden där och en dag då jag dessutom hade behövt all tid till att vara hemma och jobba på inlämningen, men jag får göra det bästa av situationen bara. Måste verkligen till syon innan jag får stressens farfar över att jag inte vet vad jag ska göra osv.

Såg att det ska bli lite sol idag också. Hoppas det kan bli en liten promenix sen när hjärtat kommer hem från Göteborg! :)

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1494

Vart ska vi bosätta oss?

2017Posted by Naama Wed, September 20, 2017 00:26:26
Den eviga frågan. Sedan något år tillbaka har Isac och jag så smått börjat kika oss omkring för att hitta ett nytt boende - vilket tydligen är lättare sagt än gjort. Många fina lägenheter och hus har vi hittat men alltid har det varit något som inte stämt. Fel läge, fel tidpunkt, fel prislapp, för stort renoveringsprojekt osv. Ska vi någonsin hitta något som passar oss?

Dessutom så är det svårt att veta om vi ska mellanlanda i en lägenhet innan vi skaffar oss ett hus, eller om vi kanske ska skaffa ett "tillsvidarehus" och sedan fortsätta leta efter drömmen. Eller kommer vi ha världens tur och lyckas hitta drömmen med en gång tro? Klurigt! Och som grädden på moset måste vi ju bestämma oss för vart vi vill bo - vilket såklart varierar beroende på om vi ska satsa på lägenhet eller hus först. Om vi ska flytta till lägenhet så har vi några få ställen i stan som vi kan tänka oss att förflytta oss till. Ett tag var vi inne på att eventuellt hitta en annan lägenhet på Kämpegatan/Samnerödsvägen, men jag vill faktiskt bara härifrån. Helst igår.

Förstå mig rätt dock - vi har ett fantastiskt läge här och lägenheten är dessutom i toppskick, men jag vill byta miljö. Är trött på samma utsikt hela tiden och är trött på området i sig (som det egentligen inte är något fel på, men ja, jag vill helt enkelt ha ett miljöombyte).

Skulle vi däremot satsa på ett hus så är vi båda överens om att bo utanför stan (eventuellt lite modifierat om det rör sig om ett tillsvidarehus). Båda är uppvuxna på landet och båda har varit, och är, mycket nöjda med det. Nära havet är ett måste. Men vart? Vilket väderstreck? Bokenäs eller Ljungskile? Det finns väl nästan bara de hållen att välja på om vi vill bo vid havet i Uddevalla, eller har jag missat något?

Ljungskilehållet i all ära, men jag hade velat komma lite längre bort än så (eftersom jag är uppvuxen åt det hållet). Bokenäs i all ära, men jag har aldrig haft feeling för det området egentligen. Å andra sidan hade det inneburit "nytt område" för mig. Inte för Isac dock som ju är uppvuxen där, men han har inget emot att flytta "hemåt". Men Bokenäs innebär måååånga och lååånga köer. Åhhhh så svårt! Suck.

Nåväl. Jag kanske skulle ta och sova lite på saken. Nattinatt!

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1493

Something so strong

2017Posted by Naama Mon, September 18, 2017 12:42:29
Leanne & Naara - Somewhere over the rainbow

Måndag idag och dagens "att göra"-lista är låååång. Visserligen är det bara typ tre viktiga punkter, men ändå. Är stressad som en galning över allt som måste och borde göras inom den närmsta tiden. Det närmsta halvåret typ. Usch och fy. Kanske har jag tagit mig lite vatten över huvudet..?

Igår var det ett halvår sedan min älskade morfar lämnade jordelivet och mer än så orkar jag inte skriva. Isac och jag skulle ha varit på graven igår och lämnat blommor men dagen gick för fort och när vi väl handlade blommorna vid åtta på kvällen och sedan åkte upp till kyrkogården så insåg vi att det var för mörkt. Vi hann inte ens svänga in på parkeringen innan vi möttes av en bäcksvart skog och kyrkogård. Inte ett ljus någonstans. Det kröp i våra ryggrader så vi åkte hemåt med blommorna och ska istället dit idag. <3

Nu ska jag ta tag i dagens måsten innan jag sjunker för djupt in i mina tankar igen.. Puss och kram!

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1492

Morfar ♡

2017Posted by Naama Sun, September 17, 2017 23:39:05
Ett halvår sen, ett halvår till.Mina ögon kan glittra, mina läppar kan le - men sorgen i mitt hjärta kan ingen se..

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1491
Next »