Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

♡ Liv - 2018.02.11 ♡Life is what happens while you are busy making other plans.. <3
Morfar - du fattas mig <3

Testar att blogga på annan blogg

2019Posted by Naama Sun, April 07, 2019 22:57:07
Bloggar numera på https://albinius.wordpress.com/. Vet inte hur länge jag kommer göra det men jag testar i alla fall för stunden. Välkomna in dit! :)<3

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1598

Jag älskar dig för evigt! ♡

2018Posted by Naama Sun, November 25, 2018 00:01:38
I all oändlighet.
Obeskrivligt mycket.
Oändligt mycket.
Älskade dotter <3  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1597

Coulda, woulda, shoulda..

2018Posted by Naama Wed, October 31, 2018 10:36:41
Godmorgon! I skrivande stund har jag en smygandes huvudvärk som jag vet troligen kommer bryta ut till ett litet helvete sedan. Hoppas verkligen att det inte blir så, även om det är högst troligt. Har ångest i bröstet och ångest i kroppen. Kaos. Varför? Jo för att jag har SÅ mycket i huvudet och SÅ mycket att göra. Egentligen skulle min dag se ut såhär idag: vakna, duscha, frukost för Liv och mig, natta Liv, fixa mig, städa, lunch för mig och Liv, mysa med Liv, "byta av" med M-L så att hon skulle passa Liv medan jag skulle åka till Trollhättan och ha möte med kommunen tillsammans med Sebastian, åka till Näl och hämta Livs termos, hem, tvätta, ha Skype-möte med gruppen, sova. Sedan ringde Livs läkare och hon vill att jag ska åka med Liv till sjukhuset idag och lämna blodprover då Livs senaste värden inte såg jättebra ut.. Och sedan ska läkaren ringa mig senare idag efter att proverna är klara och hon har samtalat med en läkare på Näl (dvs. rimligtvis under min bilfärd eller under mötet). Helt plötsligt ändrades min ganska stressiga dag till världens stressigaste kaosdag.

På grund av allt
detta steg min ångest, stress och panik till skyarna och jag fick nyligen avboka mötet i Trollhättan med Sebastian. Jag skäms som en hund och mår piss för att jag inte kan följa med, men samtidigt går ju Liv först såklart (och jag med egentligen kanske..?). Så jag känner att det är rätt beslut alla gånger om men jag kan ändå inte låta bli att må riktigt dåligt över situationen (även om vi egentligen har ett distansarbete och detta mer skulle vara en liten rolig grej). Jag orkar inte med att jag är så förbannat känslig och mesig.

Det känns dock bra
att jag fick avboka mötet för även om min skuld och skam blev stor så sänktes en viss del av min stress ändå. Jag fick liksom en färre grej att göra idag och det känns sjukt skönt. Nu ska jag ta tag i dagen och sluta blogga. Städa, fixa och förbereda inför provtagningen på sjukhuset.

På tal om provtagningen och det så är även det en stor klump i magen - en av de större klumparna. Att Liv fortfarande inte mår helt bra och att värdena inte ser hundra ut gör mig så fruktansvärt ledsen. Jag tänker tusen tankar och mår sämre än sämst. Stackars min lilla tjej.. <3 Jag önskar så att hon bara kan få må bra och vara frisk. Och jag tar på mig allt som har med hennes ohälsa att göra..


  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1596

Hej och hå!

2018Posted by Naama Wed, October 24, 2018 16:58:02
Hemkommen efter en tvåtimmars-promenad med Liv och svärmor - mysigt och kallt! Potatisen är skalad och puttrar i kastrullen, Isac är snart hemma och Liv kollar på Babblarna. Själv slog jag mig precis ner i soffan för två minuters skrivande. Efter middagen blir det städning och klockan åtta ikväll är det återigen Skype-möte med gruppen för att gå igenom dagens möte som Sebastian hade med Trollhättans kommun. Spännande!

Natten till idag var kaos. Livs mage är inte snäll mot henne, eller så är någonting inte snällt mot Livs mage. Stackars liten. <3

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1595

Underbar dag!

2018Posted by Naama Tue, October 23, 2018 14:02:36
Liv är nybadad och sover nu i vagnen på balkongen. Jag knäppte några uuuursöta bilder förut på skruttisen i hennes fina morgonrock som hon fick av sina äldre morbröder och "tant" Josefin. Världens gulligaste morgonrock och världens gulligaste tjej. Hon är fasiken den vackraste lilla skapelsen på hela denna jord! Och hon är min dotter! <3

Medan Liv sover passar jag på att ta min lunch - kokosghurt och rice crispies. Funderar på att ta resterna av spaghettin efteråt också så att jag kan bli mätt. Mmmm vilken lunch va!? Haha.

Igår var Isac, Liv, mamma, pappa och jag på Näl för att hälsa på mormor. Jättemysigt och väldigt roligt - trots tråkiga omständigheter såklart. Det var verkligen ett riktigt lyckat besök som jag kan leva på länge! <3

Nu ska jag fokusera på min lunch och sedan blir det förhoppningsvis en liten promenad med Liv i det fina vädret! Ikväll ska jag ha Skype-möte med Sebastian och Jonathan - mina gruppkompisar i Personalekonomin. Vi ska knåpa ihop ett projektarbete ihop som ska in i januari och när (om haha) det är klart och godkänt så är jag äntligen färdig med hela PEK-kursen och kan då skramla in mina 15hp. Sååå härligt!

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1594

Ha den äran!

2018Posted by Naama Mon, October 15, 2018 23:13:05
Grattis min pappa och min morfar på födelsedagen! Pappa blev idag 64 år och min moffe skulle ha blivit 85 år.. <3

Jag hann tyvärr inte gå till graven idag men som tur är var jag där för någon vecka sedan och lade en bukett rosor som tydligen fortfarande stod sig rätt så fint även idag. Ska dock försöka ta mig dit imorgon eller på onsdag! <3

Pappa blev firad
av Liv och mig med FaceTime vid lunch, besök på kontoret vid halv fyra och överraskningsfika på Hönseberget vid fem. Det blev en stressig tur ner till stan men med hjälp av Mia som passade Liv medan jag handlade på Willys och Systemet så hann jag med nöd och näppe hem med Liv för att plocka ur diskmaskinen, småstäda, baka en kaka, sätta på kaffe och skära upp grönsaker innan päronen och morbror Patrik anlände. Isac kom hem där emellan så att han kunde ta Liv och mata henne medan jag grejade! Teamwork! Haha.

Nu är det läggdags för jag är trött som en apa för en gångs skull. Somnade inte förrän halv fyra igår natt och det tar tydligen ut sin rätt nu. Skönt dock för det är tusen gånger härligare att vara trött på kvällen när man ska sova än att vara klarvaken och fundera på livets alla frågor - stora som små..

Nåja, godnatt! Pusspuss!

PS. Liv är så förbannat härlig och jag älskar henne obeskrivligt mycket! Underbara unge! Hon har alltid varit härlig, men denna tiden nu är så speciell. Världens mysigaste som kramas och har sig. <3

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1593
Next »