Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

Så mycket kärlek 2018

Posted by Naama Mon, August 06, 2018 01:11:54

Att man kan älska någon så mycket, att man kan sakna någon så mycket..

Min älskade dotter - jag älskar dig så att jag knappt kan andas. Jag älskar dig så att det gör ont. Det är underbart, det är vackert. DU är underbar och du är vacker. Ibland måste jag nypa mig i armen för att verkligen förstå att det här livet inte är en dröm. Du gör mig till den lyckligaste på denna jord. <3

Jag tycker jag brukar vara duktig på att få ner mina känslor till ord och mina texter ganska okej, men när jag ska försöka förklara hur jag känner för dig så blir allt så rörigt. Det blir en enda osammanhängande knasig text, för det går ju inte att förklara hur jag känner för dig. Det går inte att sätta fingret på den enorma kärleken du för med dig min skatt.

Nåja. Jag älskar dig, och jag längtar så sjukt galet mycket till vårt morgonmys. <3

Och nu då? 2018

Posted by Naama Mon, July 30, 2018 12:38:18

I lördags kollade vi klart på Banshee. Känns lite tomt och typ ensamt nu. Så jaha, vad ska vi ta oss till nu då? Isac verkar vara sugen på att titta på Westworld sååå... det blir nog Westworld. Haha.Banshee...2018

Posted by Naama Wed, July 25, 2018 01:13:08

...är lätt en serie som ligger på min topplista! Så jäkla spännande och full rulle i varje avsnitt. Isac och jag har plöjt oss igenom tre av fyra säsongen nu på typ två veckor och vi är totalt sålda. Får typ abstinensbesvär deluxe dom dagarna som vi inte får tillfälle att titta. Typ som idag. Därav mitt inlägg.

Sedan att huvudpersonen är snyggare än snyggast är ju bara ett plus, liksom. Hehe ;)


Blog imageBlog imageRutiner2018

Posted by Naama Wed, July 04, 2018 12:05:37

Något som familjen Johnsson/Isacson inte riktigt har kommit in i ännu men som vi är i stooort behov av är rutiner. Det är bara att inse att jobb + livet som förälder + vardagen + diverse evenemang som livet erbjuder blir tufft utan rutiner. Stress och kaos. Har skrivit en liten lista på hur jag hade velat ha det med vardagssysslorna men att efterleva den är en annan femma. Jag tycker dock att mina mål är rimliga så nu ska vi bara försöka fasa in dem rent praktiskt i livet också. Det handlar ju mycket om att bli van också. Alltså att vänja sig med familjelivet och att ungefär exakt allt tar några minuter eller timmar längre än vad det gjorde förr. När det väl är inpräntat i huvudet så tror jag att det blir lättare att anpassa sig och få en hyfsat okej vardag. Längtar tills dess haha!

Läser gamla inlägg2018

Posted by Naama Wed, July 04, 2018 11:54:24

Hej på er! Sitter i skrivande stund med en sovandes Liv i sjalen - det är verkligen SÅ gosigt med sjal! Hur som haver så läser jag lite gamla inlägg från år 2014 och konstaterar att jag 1. bloggade oftare då, 2. skrev mer detaljerat om vad jag gjorde, 3. faktiskt gjorde mer än vad jag då trodde (har alltid haft en rejäl släng av FOMO och mått ganska piss större delen av mitt unga vuxna liv - sad but true) och 4. har förändrats en aning.

Det är ju det som är så himla roligt med att blogga - förutom att det är kul att skriva av sig så är det ju så skojigt att kolla igenom gamla inlägg senare. Eller ja, ibland blir jag i och för sig lite ångestfylld och generad meeeen.. jaja. Mestadels är det bara kul, så därför konstaterar jag ytterligare (som många, många, mååånga gånger förut) att jag borde börja blogga mer. Önskar att jag kunde vara bättre på att hinna med och hitta de där stunderna i vardagen som nybliven förälder att få tid till sådant här. Det är ganska svårt mestadels tycker jag.

Btw va, lägg av!? (utdrag ur ett inlägg från år 2014):
"Ialla fall.. mupparna hade stökat ner så jag fick dra igång dammsugaren med en gång, och sen hann jag inte mer än byta om innan älsklingen kom hem från övertid och träning. Vi åt kvällsmat ihop och efter det satte jag mig med psykologin... Nu ligger jag i sängen och skriver medan Isac sover tätt intill - hur ofta händer det?! Det brukar aaaalltid vara tvärtom! ;)"

Jag minns inte ens tiden då jag somnade ifrån Isac i sängen!? Var det ovanligt förr? Seriöst haha? Nu är det ALLTID jag som är uppe sent och han som sover (oavsett om det är sent eller ej iofs). Det har nog varit så ända sedan.. år 2014? Haha. Som sagt - kul att läsa om tiderna förr!


Tröttare än tröttast 2018

Posted by Naama Wed, July 04, 2018 00:46:27

Dagen blev inte som tänkt då Liv och jag spenderade nästan fyra timmar på barn- och ungdomsmottagningen på Näl. Imorgon ska det minsann tas igen med råge (det vill säga mysas hela tiden). Stackars min älskling <3