Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

♡ Liv - 2018.02.11 ♡Life is what happens while you are busy making other plans.. <3
Morfar - du fattas mig <3

When you stop chasing the wrong things you give the right things a chance to catch you..

2014Posted by Naama Wed, November 19, 2014 12:21:44
Caesars – It's Not The Fall That Hurts

Har så mycket att vara glad över och ändå kan jag inte vara genuint lycklig i mer än några timmar, typ. Vad i helvete är det för fel på mig? På psykologilektionen igår pratade vi på att det kan vara klokt att skriva ner tre saker varje dag som man är tacksam över - helst på kvällen innan man ska sova så att drömmarna och bearbetningen av tankarna blir snällare och nöjdare. Det ska jag fan försöka börja med! Lättare sagt än gjort dock för när man fastnar i en ond spiral så är det ganska så svårt att ta sig därifrån. Gubben sa till mig förut "tänk lite glada tankar nu" - jo det är ju lätt när man är fast i deppighetens helvete.

När jag faktiskt tänker på bra saker och är otroligt glad så är det när jag tänker på och är med min fantastiska familj och mina underbara vänner. Som igår till exempel, eller som i förrgår. Eller som i helgen.

Igår var jag hemma hos svärmor på kvällen efter en seg dag i skolan. En vän till henne höll i en liten Aloe Vera-demonstration för svärmor, farmor Isacson, Frida och mig - supermysigt! Inte för att jag köpte någonting eller tyckte att det var särskilt övertygande men det var i alla fall väldigt mysigt. Vi hade fotspa/fotbad och efteråt satt vi och pratade i flera timmar medan jag och Fridisen åt upp svämors godis, haha ;)

I förrgår fyllde jag hela tjugotvå år, ve och fasa. Det var faktiskt inte så farligt som jag hade trott men det är en ålder ändå och jag känner mig gammal som fan. Eller egentligen känner jag mig inte så gammal utan snarare så känner jag känslan av att livet verkligen tickar på och att jag just nu är in the middle of nowhere liksom. Nog för att mitt liv ändå har förändrats det senaste då jag har fått gjort en (flera) underbar(a) resa(or), lägenheten börjar arta sig rejält och jag har börjat studera psykologi, men ändå känns det inte så meningsfullt. Vart är man på väg och och vad är viktigt, egentligen? För mig alltså och inte för alla andra. Värt att fundera på.

Hur som helst så fyllde jag år och efter en hel dag i skolan så blev det födelsedagsfika med en del av min goa familj - mamma, pappa, morfar, Corne, Stoffe, svämor och Staffan kom på fika och spenderade större delen av kvällen här på Kämpegatan. Trots att jag bara fyllde 22 år så blev det en himla massa presenter - min familj vet verkligen hur man skämmer bort en. Ni är för himla underbara men jag känner mig verkligen alldeles för bortskämd ♡♡ Är i alla fall huuuur nöjd och glad som helst över mina underbara presenter och alla prickade verkligen in så att det var äkta Alix-anda i alla ting - rosa, muffins och gulligull. Tusen tusen tack igen för en superfin födelsedag och för så fina presenter! Och tuuuusen tack till alla ni andra som gratulerade mig på födelsedagen, ni är för goa! :)


Blev rosad av min käre Filip på min födelsedag. Såååå snuttigt! <3

Doris – Did You Give The World Some Love Today, Baby?

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1189