Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

♡ Liv - 2018.02.11 ♡Life is what happens while you are busy making other plans.. <3
Morfar - du fattas mig <3

Dumle

2017Posted by Naama Thu, November 16, 2017 11:21:18
Många bollar i luften och många tunga funderingar. Stressig natt.

Idag hoppade jag kursens sista lektion för att vila lite.. Huruvida det är bra eller ej kan ju diskuteras, men efter att ha vägt för- och nackdelar så var valet givet :) Idag ska jag i alla fall ta det lugnt, som sagt, och hålla mig till lite småsysslor här hemma. Senare ikväll blir det en tur till optikern och det är även ikväll som kursens hemtenta släpps. Är så jävla nervös över den men samtidigt har jag liksom släppt på den.. Det känns sådär men ska göra det jag kan och sen får jag be till högre makter hehe. Blir det en omtenta så blir det, liksom. Jag har så mycket annat viktigt att fokusera på just nu så skolan blir inte prio.

Angående mina ögon så är jag så trött på hela det här tramset kring mina linser. Enligt min optiker så går det typ inte att göra något mer men jag är fasiken hundra på att han har fel. Struntar i vem som har en utbildning här och inte. Jag vet att jag har sett bättre med linser och jag vet att jag inte ska behöva se såhär dåligt. Dessutom så har jag haft ett par linser hela sommaren som jag ändå har sett okej med, vilket jag dock inte gör med de linserna han beställde hem senast. Enligt han är det en minimal skillnad men enligt mig är den enorm (liksom "jag tänker inte köra bil i dom här linserna"-skillnad).

Skrev ett inlägg på FB häromdagen angående just jobbiga brytningsfel i samband med linser och fick några svar. Utöver kommentarer så skrev bland annat en kille på chatten att han rekommenderade att jag ska träffa en ögonläkare, samt ett specifikt sjukhus, vilket jag tog upp med både mamma och Isac. Vi allihop kom överens om att det nog är en väldigt bra idé att göra så när jag får tid och ork över så ska jag ta tag i detta ordentligt.

Utöver krångel med linser så är mina glasögon alldeles för dåliga också, vill liksom inte köra bil med dom heller. Det ska dock fixas inom en snar framtid då jag ska göra en glasögonundersökning om typ en och en halv vecka. Har aldrig haft problem med glasögonen tidigare i alla fall så jag hoppas, och antar, att de kommer att vara perfekta när jag får tillbaka dom i alla fall.

Nu ska jag ringa pappi <3 och sen blir det att plugga lite.

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1519