Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

♡ Liv - 2018.02.11 ♡Life is what happens while you are busy making other plans.. <3
Morfar - du fattas mig <3

Hemtenta och julklappar

2017Posted by Naama Tue, November 21, 2017 11:38:18
I söndags fick jag gjort en hel del på hemtentan men igår blev det inte gjort ett jota. Hade istället en lugn dag hemma. Jag vilade, grejade, hade pappa över i någon timma, tog en liten promenad med Isac och var uppe hos Frida, Tilde och Otto en stund. Hoppas på bättre flyt idag med tentan dock så att jag kan slappna av lite. Det är visserligen exakt tre dygn kvar tills den ska skickas in men det känns ändå sååååå, såååå stressigt.

Har börjat kika väldigt mycket på julklappar de senaste veckorna och idag ska jag beställa hem ett par stycken som ska användas till julklappsspelen. Jag måste nog fasiken söka bättre hjälp för min brutala beslutsångest dock (ja läs bättre hjälp - har redan gått hos en terapeut för min generella ångest i alla fall) för det är ju inte okej att vela så jäkla mycket (som t.ex. nu när jag ska ta beslut om vilka julklappar som ska inhandlas inför ett gäng julklappsspel för typ futtiga 100-300kr - ett beslut som har med en högre summa att göra känns mer rimligt att fundera över men att vela såhär med småsummor känns otroligt löjligt).

Har även typ fyra flikar uppe på firefox med diverse kläder som jag vill beställa hem men har även där beslutsångest deluxe så dagarna går och kläderna tar istället slut i lager. Smart där..


I år har jag i alla fall tänkt göra något som jag ALDRIG har gjort tidigare i mitt liv; nämligen att köpa en julklapp till mig själv. Har dock inte bestämt mig (no shit där) för vad det ska bli men jag vet att jag minsann vill unna mig något fint. Varför gör man inte det egentligen? Eller varför gör i alla fall inte jag det? Nu låter jag som någon liten miss Universe men det är så klassiskt att jag älskar att unna andra saker men sällan tillåter mig själv något nytt och fint. Nåväl. Något skojigt ska jag allt hitta på i år! :)

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1520