Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

♡ Liv - 2018.02.11 ♡Life is what happens while you are busy making other plans.. <3
Morfar - du fattas mig <3

Befolkningsgeografi?

2008Posted by naama Sun, November 09, 2008 13:12:55
Miiip! Jag håller på med en himla inlämningsuppsats typ, som vi har i geografin. Den är mycket, mycket, MYCKET boring. För mycket! Nåja, det måste göras, unless jag inte vill ha väldigt dåligt betyg.

Senare idag skall jag även plugga på naturkunskap ( vi har prov i oorganisk kemi ) som jag ska kunna stenhårt på onsdag!

Typ såhär ser min pluggvecka ut:
Sön: Geografi, Na, Engelska, kanske lite Samhäll
Mån: Geografi finslipa, Na, Samhäll
Tis: Na x 1000, nyhet
Ons: Samhäll ( Naprov )
Tors: Samhäll x 1000
Fre: ( Samhällsprov )

Wellwell.. sen på fredag så ska jag kanske leka med Jonna ( så sover hon över ) och på lördag ska jag vara med Daniel, då sover han över. Och på söndag är det släktkalas för mig, efter som att jag fyller hela 16 år på måndag. ^^ Och måndag blir det födelsedagsfirande med familjen och med Daniel <3

Jaja. Jag kan ju skriva lite om veckan som har varit istället kanske. Inte så mycket har hänt iofs, men i alla fall. På måndagen var jag med älskling och alla andra dagar har jag pluggat. På fredagen var det oförberett engelskaprov och nyhetsuppläsning. Det gick la ganska så bra :) Jag och Daniel åkte till torp och var där i 4½ timmar. Det var faktiskt kul, men det var lite trögt för jag hade asont i fötterna och Daniel hade ont i ryggen ^^ Haha, men annars mysigt, tyckte jag iaf (a) Nåja.. Vi köpte en del oxå, och planerade andra köp som ska göras innan 2009 ^^ Wellwell.. jag fick även stå i typ kö i typ 30 minuter, det var inte så värst kul.. Och lilla gubben blev så rädd haha, så han fick leta efter mej och be de på cafét att passa vår beställning ( han satt på cafét medan jag skulle köpa dendär saken ). Så himla sött så jag nästan svimmar. (a)

Vi kom iaf hem runt klockan nio och så myste vi och titta på Grey's och sen somnade vi typ oplanerat så jag vaknade vid 3 på natten med linser och smink. :P Inte så kul kanske. Men vi hade det trevligt ändå, och Daniel pep i sömnen. Söööt <3

Vi hann även med att träffa Sara och Sofia :)
Måste säga att jag saknar vår gamla klass....


  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post163