Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

♡ Liv - 2018.02.11 ♡Life is what happens while you are busy making other plans.. <3
Morfar - du fattas mig <3

Somewhere tonight

2011Posted by Naama Tue, November 22, 2011 20:34:54
Tomas Ledin – Helt galen i dig

Can't take my eyes off you..

Hej på er! Har haft en ganska så busy vecka må jag säga.. i torsdags blev det jobb på Jetis, fika med Daniel, kaffe hemma och sen vidare till Isac. Blev en hetsig dag men det var ju min b-day så det skulle ju firas lite överallt hehe. I fredags var det också jobb på Jetis, sen mys, hem och in till stan för att ha fest för mig och Daniel hemma hos Vicky. Kvällen fortsatte med häng på Högan och sen sleepy sleep. Lördagen var lika hetsig med mys, släktkalas, häng på Höga C och efterfest i Herrestad hos Linus. Efterfesten var låååång, somnade inte förrän klockan 9.30 på söndagen.. sov till ett, gosade och sen blev det kaffe hemma. Igår jobbade jag på Jet Print, handlade mat, kollade på Grey's och myste med I.

Idag mina kära vänner så har jag gjort lite för lite.. hade planer på att uträtta en hel del ärenden men det fick vänta för sömnen tog över. Har sovit allt för lite det senaste (som ni kanske fattade på min, så gott som, korta resumé av veckan som har vart) och imorse så tog John Blund ut sin rätt. Sov läääänge, gick till min psykologilektion, solade, shoppade och nu är jag hemma och chillibillar. Sitter i min nya morgonrock och avnjuter en kopp kaffe, mmmm me like. Btw så ska jag lägga upp bilder på mina presenter typ på fredag (kommer inte vara hemma innan dess för ska sova i stan). Meeeen jag kan åtminstone visa er bilder på det som jag köpte idag:


Lite krimskrams från Lindex. Käck partyväska och ringarna har jag tittat på länge.. är mest crazy i rosringen hihi. :D Well.. sen så hämtade jag även ut paket nummer två (en kjol) från H&M idag, glad Alix. Lekte lite modell med mamma som fotograf (man ser inte kjolen sådär överdrivet bra, får nog ta bättre bilder och lägga upp en annan dag):


Mm jag är kamerakåt (eller en linslus kanske man säger?), det har jag alltid varit och kommer alltid att vara det.

Nej nu ska jag hjälpa lillebror med lite engelska och sen måste jag laga lunch inför imorgon (jobb på Jetis). Så ha det bäst allihopa och håll ut tills fredag ffs! :D Pusspuss!

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post836