Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

❥ Morfar - du fattas mig ❥

Life is what happens while you are busy making other plans.. <3

Ett vackert kaos

2018Posted by Naama Thu, May 03, 2018 08:45:22
Vårdbesök och lååångpromenad igår med en sovandes bebis hela tiden resulterade i en pigg och masig bebis resten av dagen men en trött och sedan ännu tröttare mamma. Idag är mamman ÄNNU tröttare - liksom tröttare än någonsin (seriöst, jag har nog inte känt mig såhär slut sedan typ dagarna efter lillan föddes). Det känns som att det kommer bli riktigt tufft att ta sig igenom denna dag.

Vad händer idag då? Jo en himla massa. Kanske inte för en person utan barn/bebis, men åtminstone för mig - för tiden bokstavligen flyger iväg med en liten. Idag ska jag hinna äta frukost (som jag gör nu), duscha, gå ner till stan för en linskontroll, handla lite mat, gå hem, städa, baka och till sist ha Janina och Niclas på besök (myyys <3). Där emellan ska jag ju såklart amma lillan ett gäng gånger, byta hennes blöjor, mysa, trösta, vara social och dessutom försöka få i något i min egen mage. Jag vet i ärlighetens namn inte alls hur jag ska hinna med allt detta. Tjugofyra timmar räcker inte på ett dygn. Stress och kaos gott folk, stress och kaos!

Nej nu får jag ta och kasta i mig frukosten så att jag inte halkar efter med dagen.. Hehe. Puss och kram!


  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1561

Long time no see!

2018Posted by Naama Sun, April 15, 2018 19:27:23
Alltså gud vad tiden går fort. Idag är det nio veckor sedan vårt lilla hjärta och jag kämpade henne ut i den stora världen - heeeelt galet! Huvudet och kroppen är fyllda med tusen tankar och känslor och vi lever i en bubbla bortom all omvärld. Jag hänger inte med någonstans. Och bloggen har ju blivit aningens lidande i denna bubbla som vi hamnat i - men det är väl ganska förståeligt tänker jag ;)

I skrivande stund sitter jag vid köksbordet med pyret i en Babybjörn-bärsele (som vi så snällt har fått låna ett litet tag av en tjej på Jetprint för att känna efter hur det känns med sele) medan hon sussar gott "där inne". Känns skönt att få lite "egentid" (finns det ens längre haha?) samtidigt som hon är nära mig och kan få känna sig trygg (och jag njuter ju till max av att ha henne nära mig hihi). Det är väldans mysigt att skriva några rader på datorn och känna nappen tutta fram och tillbaka mot mitt bröst. Ännu mysigare är det att kunna ta små pauser och borra ner mig lite mot hennes huvud och snusa bebisdoft. Min bebis bebisdoft! <3

Idag har det inte gått i många knop, men det gör det ju aldrig nuförtiden haha. Livet består av att mysa, amma, byta blöja, mysa, amma, byta blöja, trösta, mysa, amma, trösta, byta blöja osv.. Med lite tur hinner jag äta och sova lite själv också mellan varven men det är sannerligen inte att ta för givet! ;) Har i alla fall hunnit med att FaceTimea med mamma, pappa och Stoffe litegranna och även haft videomöte med Jonna, hennes syster och Isabella angående Jonnas bröllop. Mysigt!

Skulle kunna skriva en bok om allt som händer, och framför allt har hänt, i mitt liv nu men jag får väl försöka portionera ut det lite tänker jag för annars blir det nog tröligt. Såå med det sagt så ska jag ta och avsluta detta inlägg nu och hitta på något annat istället. Kanske pilla lite med alla fina bilder på skruttisen. Nåja. Pusspuss!

Och nej - hon har inte fått något namn ännu. Det står just nu mellan typ tre namn men vi har inte riktigt orkat ta oss i kragen och verkligen bestämt vilket som känns bäst ännu. Tur att vi har nååågra få veckor kvar på oss innan det är sista tiden att skicka in papprena till Skatteverket.

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1560

Konsten att acceptera..

2018Posted by Naama Wed, March 28, 2018 10:50:55
Konsten att göra det bästa av situationen är en pärs ibland. Men det ska väl ge med sig antar jag.

Mitt bästa jag med de förutsättningarna jag har. Mitt nya bästa jag.

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1559

Jag älskar dig så mycket mitt hjärta ♡

2018Posted by Naama Mon, March 26, 2018 12:31:54

En oändlig och pirrande kärlek som växer sig starkare och starkare för varje dag.. <3


  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1558

Prooooblems

2018Posted by Naama Thu, March 15, 2018 11:48:07
Det här med att ha en sovande bebis när brösten är sprängfyllda med mjölk - inte så nice. Jag tror snart de spricker. Om inte annat kommer de snart spruta mjölk åt alla håll (på allvar, ja). Lagom skönt när man dessutom har råkat ut för mjölkstockning på ena bröstet (ej att rekommendera). Nu blir det väckningsförsök och annars får jag ta till bröstpumpen. Huuhu - välkomna till mitt glamourösa liv! ;)

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1557

När lillan kom till jorden ♡

2018Posted by Naama Thu, February 22, 2018 20:22:42
En överväldigande känsla på alla sätt och vis!

Lilla älsklingen - jag kan inte förstå att du faktiskt är här, att du är min, att jag är din.. <3

2018-02-11 <3


  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1556
Next »