Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

❥ Morfar - du fattas mig ❥

Enjoy your own life without comparing it with that of another, be yourself and play it loud.

Lyckligast på jorden!

2017Posted by Naama Wed, October 18, 2017 13:40:46
Äter lite chokladpudding från gårkvällens mys och njuter av livet. Är lyckligare än lyckligast! <3

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1500

Härligt väder och fullbokade dagar!

2017Posted by Naama Fri, October 06, 2017 09:51:56
Arton. <3

Käkar frulle till radion
och ska försöka göra min lilla "läxa" till dagens möte under tiden. Borde ha gjort den tidigare, men i vanlig ordning så glömmer jag det mest (och prokrastinerar det lilla jag minns). Det är dock uuunderbart väder ute och det gör mig sååå glad! Wiie!

Efter mötet ska jag pallra mig upp till kontoret för att äta lunch där, och efter det så ska jag och päronen åka lite snabbt till Torp för att utföra lite ärenden. Ska även passa på att handla lite ingredienser till kvällens pizzabakande hemma hos Patrik, Frida, Tilde och Otto! Ikväll ska vi nämligen fira Stefan (pappa Isacson) som fyllde år i tisdags med lite pizzabakande ihop med nästan hela familjen. Myyyys!

Imorgon väntar andra spännande aktiviteter och på söndag blir det födelsedagskalas för Stoffe som fyller 22 (!) år på måndag! Full rulle hela tiden kan jag säga haha!

Ha en fin fredag och helg kära vänner! Pusshej!

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1499

Vill ha! Rosa, rosa, rosa!

2017Posted by Naama Sun, October 01, 2017 19:27:40
Kollar på skor och accessorer istället för att göra inlämningsuppgift del två. Jösses vad jag är stolt över mina prioriteringar!


Hehe, tjusiga va!? Juste! Är även sugen på dessa (men de är ju iofs svarta..):


Jag ÄLSKAR paljetter! <3

Och jag kan ju i och för sig även tänka mig de rosa höstbootsen i vitt.. kolla in:


Nice, nice, nice!

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1498

Grattis Ingy ♡

2017Posted by Naama Mon, September 25, 2017 21:18:53


  • Comments(1)//naama.looozaaa.se/#post1497

Klaaaart!

2017Posted by Naama Fri, September 22, 2017 12:12:11
Haha DEN ångesten att skicka in arbetet nyss, oj oj säger jag bara! Fick knåpat ihop lite mer än två och en halv sidor i alla fall så hoppas det duger. Innehållet vettetusan dock. Tror jag har kört på en lite annorlunda stil.. vi får väl se om det håller eller ej. Spännande. Känner mig stolt över att jag fick ihop något i alla fall, och att jag ändå har gjort uppgiften. När jag insåg att folk kommer läsa min text var jag såååå nära på (fram tills typ nyss) att bara ge upp och ta den uppgiften om ett år eller så. Fattar inte varför jag är så otroligt nojig. Typ som social fobi på nätet. Ingen kommer se mig och jag kommer inte behöva redovisa, men ändå känns det likadant typ. Knaaaas.

Nu ska jag vila en sekund innan jag tar tag i dagens andra måste - ett vädjande brev till CSN.. Jag fattar inte hur jag alltid lyckas få det så krångligt med dom. Tur att Isac i alla fall slipper allt sådant så att vi åtminstone har någonting att leva på haha. Nåja, håll era tummar och tår för mig - snälla!?

Turligt nog så ringde i alla fall Isac förut och sa att han tog ett tidigare tåg hemåt, så han är hemma om typ 40 minuter! Lyxigt! Dock så ska han iväg till Stockholm hela helgen på något påfund (han har blivit typ representant för GU bland Sveriges alla fysioterapeuter och ska i helgen på något event med dom), så jag blir gräsänka ännu en helg haha (tredje helgen på raken, eller hur blir det?). Ikväll vankas det dock myskväll med Elin och sen får vi se vad resten av helgen bjuder på! Mys! <3

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1496

Som ett stort skämt

2017Posted by Naama Fri, September 22, 2017 07:16:38
Uppe med tuppen för att försöka skriva klart min inlämningsuppgift i Personalekonomi. Skäms som en liten tomte över mitt arbete måste jag säga, men det är väl bara att bita i det sura äpplet och skicka in det futtiga jag har knåpat ihop. Med futtiga menar jag nog egentligen magra. Har skrivit ca. två sidor och ska försöka mig på den sista sidan nu, men det känns som att det mest är två-tre sidor av skit. Pinsamt! Får väl skylla på att jag inte är fullt fungerande just nu och att jag har tusen andra saker i huvudet..

Det värsta med denna inlämningen för mig är inte det faktum att det kanske inte blir så bra i lärarnas ögon, utan snarare att den ska synliggöras för alla i klassen och att alla sen ska välja fyra inlämningar var att läsa och kommentera. USCH för sådana arbeten! Jag mailade till och med den ena läraren och frågade om rapporterna kommer vara anonyma eller inte, varpå hon svarade att "ditt namn kommer synas, men gör ditt företag anonymt så behöver du inte oroa dig". "Haha hmm.." tänkte jag - det handlar inte om företagets anonymitet utan det handlar om min..

Nåväl. Nu ska jag kasta i mig min frukost och sen har jag ca. 4,5h på mig att "lösa" dagens stora problem. Sen ska jag fasiken vila! Och sen blir det väl att läsa lite till, inför nästa uppgift..

Hej hopp! Ha en fin fredag!

  • Comments(0)//naama.looozaaa.se/#post1495
Next »