Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

♡ Liv - 2018.02.11 ♡Life is what happens while you are busy making other plans.. <3
Morfar - du fattas mig <3

En glad överraskning

2013Posted by Naama Wed, December 18, 2013 22:33:56
Är i sängen tidigt ikväll också, hur duktigt är inte det!? Har lust att ge mig själv en liten applåd..

Idag har det hänt mycket - har jobbat, åkt ut till Torp för att hämta ut mina linser, hunnit snabbt hem för att dumpa av grejer, gått till julkonserten och kollat på den och sist men inte minst grinat en skvätt eller tusen (bokstavligt talat) för att jag aldrig kan få ordning på mina linser. FAN vad trött jag blir. Min vanliga otur att inget ska klaffa..

Förresten så blir jag lite smått (läs otroligt) tokig över att jag ibland kan och ibland inte kan välja miniatyrbild som ska visas på blogginlägget som jag delar med Facebook. Kunde senast välja bild igår men nu när jag ska välja så går det bara att visa min banner. Dafuq? Jag blir så less. Skrev till och med en klagokommentar på Facebooks supportsida. Kanske lite löjligt men jag vill att det ska funka.. Kul att lägga upp samma bild om och om igen liksom (även om det är ett annat inlägg)..

Hur som haver.. Nu ska jag inte vara enbart negativ. En trevlig och mycket rolig grej som hände idag var att jag blev glatt överraskad av min kära Hanna som kom förbi mitt jobb i förmiddags för att ge mig en försenad födelsedagspresent :) Fick en ängel, en ljushållare i form av ett hjärta och tre doftljus. Tack älskade vän, du vet då precis hur du ska pricka rätt! ♡♡  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.