Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

Alexandra Inga-Lill Maria Johnsson

♡ Liv - 2018.02.11 ♡Life is what happens while you are busy making other plans.. <3
Morfar - du fattas mig <3

Mattmani

2017Posted by Naama Mon, June 26, 2017 23:12:03
Haha ja, jag har tydligen gått och fått mattmani - eller dille på mattor helt enkelt (för er som inte hänger med så har jag i andra inlägg skrivit om mattor här och här). Jag kan väl säga att jag tidigare inte har haft något större intresse för mattor, men nu är de typ hela min värld haha. Fasiken ändå vad mycket det gör med en snygg matta i rummet!

Både Isac och jag vill ha mönster på vår nya matta (vi har tidigare haft en vanlig vit ryamatta från Rusta) och vi har ju, som i tidigare inlägg nämnt, blivit lite sugna på att ha något i en blå nyans. Vi (men kanske mest jag) har nu gått och kärat ner oss i dessa:Jag har för övrigt hittat sååå många andra fina mattor, t.ex. i rött och svart, men om jag nu ska hålla mig till färgerna vi är inne på så får jag väl stoppa här.. Men ändååå det känns som att man går miste om typ tusen miljoner underbara mattor! Alltså GUD vad vissa är läckra! Och även om vi håller oss till typ ett typ av mönster och en typ av nyans så finns det ändå galet många att välja mellan! Gaaah - beslutsångest!

Men liksom seriöst; kolla på den här wow-mattan:


FASIKEN vad ball! Brukar hata orange, men denna är ju riktigt nice ändå.

Eller dessa:


Alltså.. dröööööööm!

Är även sugen på en rund matta (vilket de flesta av ovan finns som) men jag är inte helt hundra på att det kommer bli snyggt i vår lägenhet..? Hmm..

Nej nu ska jag ta och krypa ner i sängen bredvid Isac och försöka sova lite. Och antagligen drömma lite om alla underbara, ljuvliga mattor haha.. ;) Godnatt!


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.